Deze klussen pakt Klussenbedrijf Plavke uit Groningen graag voor u aan!

Klussenbedrijf Plavke specialiseert zich in enkele klussen in en rondom uw huis. Wij leveren kwaliteit af en zorgen ervoor dat elke klus de aandacht en zorgzaamheid krijgt die het verdient. Wij gaan grondig aan de slag en streven naar een perfect resultaat. 

Alles zodat u op ons kunt bouwen! 

Behangen en schilderen

De behang- en schilderexperts van Plavke klussenbedrijf gaan graag voor u aan de gang. Alleen perfectie is goed genoeg voor u en uw muur en daar streven wij naar. Wij leveren excellente kwaliteit zodat u zeer tevreden kunt zijn met het resultaat. Wilt u een ware eye-catcher in uw woonkamer of mogen wij uw slaapkamer van een nieuw kleurtje voorzien. Wij gaan direct voor u aan de slag en geven u de kamer die u wenst! 

Tuin aanleggen of opknappen

 Een nieuwe tuin laten aanleggen of een bestaande tuin laten opknappen? Zelfs dan bent u bij Plavke klussenbedrijf aan het juiste adres. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om u de tuin te geven waar u altijd van heeft gedroomd. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en naar de mogelijkheden zodat we direct voor u aan de slag kunnen gaan. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. 

Vloeren leggen en tegelen

Als u een nieuwe vloer wilt laten liggen in bijvoorbeeld uw woonkamer of uw badkamer opnieuw wil laten betegelen staat Plavke klussenbedrijf ook voor u klaar! Onze specialisten gaan graag direct aan de slag om u de vloer of tegelwand van uw dromen te geven. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u verder kunnen helpen bij uw klus!

Schoonmaak

Na een grote klus wilt u niet achterblijven in de rommel. Plavke klussenbedrijf zorgt ervoor dat uw huis er weer tiptop uit ziet na een klus. Wij verzorgen de schoonmaak niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijfspanden. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op om dat te bespreken en wie weet kunnen wij binnenkort voor u aan de gang. 

Trappen opknappen

Is uw trap aan een nieuwe uitstraling toe? Kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Dan schiet Plavke klussenbedrijf u graag te hulp. Onze experts zullen ervoor zorgen dat u opnieuw verliefd wordt op uw trap in huis. Wij geven de trap een nieuwe uitstraling, nieuwe bekleding of een nieuw kleurtje. Wat u maar wenst. Bel ons zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken of vraag een gratis offerte aan.